Ali Hazelwood: Eszméletlen szerelem

 Ali Hazelwood: Eszméletlen szerelem (Maxim Kiadó, Dream válogatás)

A szerelem, romantika, az egymásra találás misztikuma megunhatatlan téma az irodalomban. Az első találkozás izgalma, a félreértések feszültsége és a titkos vágyódás elemésztő tüze adja ennek a könyvnek a dinamikáját. Ali Hazelwood tökéletesen ért a nők nyelvén és regényében megadja azt, amire szükségünk van: egy igazi romantikus történetet. Mindezt tudományos környezetbe helyezve, megfűszerezve egy kis feminista mondanivalóval. 


Bee okos, talpraesett, magabiztos, aki nagyszerűen kiismeri magát a neuronok világában, de a párkapcsolatok terén még van mit tanulnia. Nagyon egyszerű volt vele azonosulni és pillanatok alatt megkedveltem. Levi pedig erős, okos, igazi megmentő, csak kissé mogorva és valamiért távolságtartó. Ennek ellenére ő is azonnal szimpatikus karakter lett. A tudományos háttér teljesen elvarázsolt, a NASA világa, a kutatási körülmények megfelelő helyszínt adtak ennek a kellemes szerelmi történetnek, ami fordulatos és szívet melengető volt. A mellékszál jól kiegészítette a fő eseményeket és még színesebbé, élvezhetőbbé tette a regényt. 

Komoly témák is felszínre kerültek az oldalakon, mint például a nők helyzete a tudományos világban, a kutatásokat érintő versenyhelyzet, pénzügyi támogatások rendszere, felvételi eljárások sajátosságai. 


Ali Hazelwood olvasmányos stílusa tette teljessé az élményt, hiszen letehetetlen volt a könyv, szerettem minden sorát.


ITT megvásárolható.

Szerző: Ali Hazelwood

Kiadó: Maxim Könyvkiadó

Oldalak száma: 400
Megjelenés: 2023. február 13.
Kötés: Kartonált
ISBN: 9789634996293
Méret: 209 x 137 x 30

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések